FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Mezunları ile Online Buluştu

04.12.2023 20:44

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Gökhan ASYA ve Bölüm Hocalarından Esen DİNÇER koordinatörlüğünde, Google Meet Platformu üzerinden Mezunlarımızla Online buluşma düzenlendi.

4 Aralık 2023 Pazartesi akşam saat 19:00-20:00 arası gerçekleştirilen Mezunlarla Buluşma etkinliğimizde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin sunmuş olduğu Yetenek kapısı ve Kariyer Kapısı platformları tanıtıldı, öğrencilerin bu platformlara kayıt yaptırmaları ve sunulan hizmetlerden istifade etmeleri yönünde tavsiyelerde bulunuldu. Üniversitemizin KARGEM ve Sürekli Eğitim Merkezi aracılıklarıyla mezunlarına özgü eğitim ve etkinliklerden haberdar edilebilmesi için Mezun Bilgi Sistemindeki iletişim bilgilerinin güncel tutulması hatırlatıldı. Ayrıca mezuniyet sonrası iş arama süreçleri ve iş arama yol ve yöntemlerine dair bilgilendirme sunumu yapıldı.

Nihai olarak mezunlarımızın Üniversitemizden beklentilerinin neler olduğu soruldu, öneriler alındı.